Tervetuloa blogiin!

Tervetuloa Polulla-blogin pariin!

Saatat tunnistaa meidät hääblogimme Filosofin morsian takaa. Saimme jo alkukeväästä kyselyitä siitä, mitä hääblogillemme tulee käymään häiden jälkeen, ja päädyimme myös itse aika-ajoin saman kysymyksen äärelle. Kirjoittamisesta oli tullut molemmille tärkeä harrastus, ja blogivapaa tulevaisuus ei tuntunut kummastakaan oikealle ratkaisulle. Päätimme jatkaa kirjoittamista, mutta jatkaminen Filosofin morsian -nimikkeen alla ei tuntunut järkevälle vaihtoehdolle. Tämä siitä syystä, että halusimme jättää vanhan blogin elämään omaa elämäänsä ja potentiaalisesti inspiroimaan tulevia hääpareja. Samalla vanhan blogin erottaminen tästä projektista mahdollistaa meille sen, että voimme myös itse muistella häidemme valmisteluja kyseisen blogin kautta vielä kauas tulevaisuuteen. Nyt kun häämme on tanssittu on aika sanoa haikeat jäähyväiset hääblogillemme – ja samalla kuitenkin siirtää katse visusti kohti tulevaa!

HnsSqichc-_zsCgePGlQ27rmfTlccpeWgfpft2m1IdA,T3bHU6_0S6_amBt4NQ43QakA-U8kcB-8-wir-A6pxCw,iZSKSFwciHa48NfzZTudx_WD-71CaHkXGS4dkon0o6w,TBJj8t52y8H59vdR1W1sGM1IpnMbkdPl2NLefcccFH8,spBlcGrwOv

Jatkossa jaamme tässä Polulla-blogissamme ajatuksia avioelämästä, arjesta ja vapaa-ajasta. Blogimme hakee näin ollen vielä virallista kategoriaansa, mutta uskomme blogimme sijoittuvan monimuotoisuudessaan lifestyle-laatikon alaisuuteen. Kuulemme myös mielellämme aihetoiveita, joten sellaisiakin saakin laittaa meille tulemaan 🙂

Pidemmittä puheitta haluamme toivottaa niin vanhat kuin uudetkin lukijamme tervetulleeksi seuraamaan minne tuleva polku meidät johdattaa!

– Jonna & Santeri

Kuvat: Astrid MannerkoskiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: