Mitä odotamme syksyltä?

Syksymme on poikkeuksellisen vaikkakin mukavan kiireinen ja tulee sisältämään miellyttäviä matkoja sekä erilaisia tapahtumia. Ajattelimme näin ollen hieman listata asioita, joita odotamme innolla kuluvalta syksyltä!

  • 10-vuotispäivämme! Kyllä, tänä syksynä olemme olleet 10 vuotta yhdessä. Pyöreiden vuosien kunniaksi olemme suunnitelleet pientä irtiottoa arjesta. Irtiotto toteutuu yhden yön reissuna Tallinaan.

    Kuva 1, Kuva2

 

  • Paluu lapsuuden/nuoruuden harrastuksen pariin. Jonnan on tarkoituksena kaivaa vanhat tanssitossut kaapista ja tehdä ns. paluu lavalle. Saa nähdä kuinka hyvin tanssit tulee sujumaan yli 10 vuoden jälkeen!

 

  • Pimenevät illat. Kesän jälkeen on ihanaa sytyttä illan tullen tuikut, laittaa hyvä leffa pyörimään kera juustolautasen sekä viinin!

    Kuva 3, Kuva 4

 

  • Matka Budapestiin. Jonna lähtee viettämään laatuaikaa vanhempien kanssa ja suuntaa kohti Unkaria. Budapest onkin entuudestaan tuttu, mutta edellisestä matkasta on kyllä sen verran aikaa, että kaupunkiin on mukava palata!

Kuva 5, Kuva 6

  • Matka Japaniin. Santeri suuntaa toista kertaa tälle vuodelle kohti Japania ja Tokiota! Kyseessä on parin vuoden takaisen valmistujaislahjan lunastus pikkuveljen kera. Tokiossa on tarkoitus viipyä viikon verran ja nauttia mm. Japanin ruokakulttuurista.

    Kuva 7, Kuva 8

 

Millaisia suunnitelmia syksylle teillä on? Hyviä vinkkejä otetaan vastaan myös Budapestin, Tallinnan ja Tokion osalta! 🙂

 

Artikkeli kuva: Fred Vilhelm

2 thoughts on “Mitä odotamme syksyltä?

Add yours

  1. Kuulostaa mukavalta syksyltä 🙂 Meidän loppuvuosi näyttää melko kiireiseltä ja työntäyteiseltä, mutta toivotaan että kaikki ahertaminen palkitaan ensi vuoden puolella!

    Tykkää

Jätä kommentti

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑