Date night – Valokarnevaalit

Tervemenoa kesälle ja tervetuloa talvelle! Katso alta valontäytteiset syysterveisemme Linnanmäen Valokarnevaaleilta!

 

Jo vuotuiseksi perinteeksi muovautunut Linnanmäen valospektaakkeli saatteli tämän pariskunnan mielenmaisemissa kesän 2017 ns. talviteloille, ja samaan hengenvetoon toivotettiin tervetulleeksi pimeät, mutta sitäkin tunnelmallisemmat talvikuukaudet. Siinä missä vappu simoineen ja munkkeineen enteilee ajatuksissamme kesän lämmön, vehreyden ja lomapäivien saapumista, on treffitunnelmissa vietetty valojen karnevaali perinteisesti mitä mainioin miljöö talvimentaliteetin omaksumiselle. Tiedossa on jälleen – toivottavasti – tapahtumarikas pimeiden kuukausien sikermä, kera laskettelureissujen, jouluvalmisteluiden ja kotoisten punaviini + juusto -iltojen.

Näin kuvin ja sanoin toivottelemme myös sinulle oikein hyvää talven aikaa! Seuraavat viikot ovat arjessamme jokseenkin poikkeuksellisia, sillä matkustamme molemmat normaalia tiuhempaan tahtiin arjen lomassa. Jonna lähtee tulevalla viikolla Budapestiin ja Santeri puolestaan tätä seuraavalla viikolla Tokioon. Reissutunnelmia pääset seuraamaan kätevästi Instasta, jossa meitä voi seurata nimellä Polulla-blogi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: