Joulupolulla-kalenteri nyt INSTASSA!

Erinomaista joulukuun ensimmäistä päivää! Jokos on suklaakalenteri korkattu ja joulun odotus aloitettu? No niin on täälläkin!

Blogimme perinteinen Joulupolulla-joulukalenteri on nimittäin jälleen täällä! Viime vuonna Insta story -luukuistamme paljastuvalla Joulupolulla muistelimme Jonnan kanssa yhteistä taivaltamme, kun kalenterin luukuista paljastui hupaisia, tunnelmallisia, nostalgisia ja hauskoja kuvia tähänastisen polkumme varrelta.

Tänä vuonna vauva-arki on tullut vahvasti osaksi polkuamme. Siispä Joulupolulla-joulukalenterin vuoden 2018 teemana on…..(rumpujen päristys)…..

joulupolulla6

Joulupolulla 2018: Vauva-arjen myytinmurtajat

Tänä jouluna murramme myyttejä vauva-arjesta! Joka päivä joulukalenterin luukusta paljastuu nimittäin jokin vauva-arkea koskeva myytti tai ennakko-oletus. Vauva-arjen myytinmurtajina me sitten joko murramme tai vahvistamme myytin – omien kokemustemme perusteella tietenkin 🙂

Onko vauvan kanssa eläminen hektistä? Tuleeko entisen elämän yöunia kaivattua? Entä karsiiko vauva-arki sosiaalista elämää? Laita seurantaan Polulla-blogimme insta ja seuraa Joulupolulla-kalenteria storeissamme aina joulupäivään saakka!

Lets break some myths!

– Santeri ja Jonna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: