Arvonta: Voita ChooMee-herkuttelukorkit!

ARVONTA!!!

Arvomme IG-seuraajiemme kesken ChooMee Travel Pacin, joka sisältää kaksi välipalapussin imukorkkia säilytysrasioineen ihanan sotkuttomiin vauvan herkku- ja välipalahetkiin. Osallistu arvontaan Polulla-Instan puolella seuraamalla kanavaa ja kommentoimalla arvontaan liittyvän kuvan alle, mikä blogikirjoituksemme on oma suosikkisi!

Arvonta päättyy 9.6., joten kipin kapin kommentoimaan!

Mikä ihmeen ChooMee?

ChooMee on värikäs vauvan välipalapussin imukorkki. ChooMee-korkin voi kiinnittää monenlaisiin kaupasta ostettuihin makeisiin tai suolaisiin vauvan välipalapusseihin, ja ChooMee-korkin uniikin (ainakin nähdäksemme uniikin) suunnittelun ansiosta herkkutuokio sujuu ilman suurta sotkua. Venttiilikorkki nimittäin edellyttää vauvan imua, jolloin pelkkä pussin puristaminen/puristelu ei heitä herkkuja pitkin ja poikin kahvilan seiniä, ravintolan pöytiä tai puiston penkkejä.

E-H-D-O-T-O-N   P-L-U-S

Vasta kun ChooMee on siis suussa, pääsee vauveli nauttimaan herkkuhetkestä! ChooMee myös helpottaa vauvan syöntiä, jolloin välipalapussi tyhjenee helposti ilman sen suurempaa ähinää ja pähinää. Todella kätsyä siis!

ChooMee on Polulla-blogin ehdoton suosikki!

Taisimme saada ensimmäiset ChooMee-korkkimme kylkiäisenä, kun hankimme Hakaniemen Ipanaisesta vauvallemme kantorepun. Siitähän tämä innostus korkkeihin sitten lähti….

Vietämme tällä hetkellä paljon aikaa lähipuistoissa, kirjastoissa ja keskustan vilinässä, ja Danskun vaunuissa tuppaa aina olemaankin vähintäänkin yksi välipalapussukka mukana. ChooMee-korkit ovatkin meillä melkein päivittäin käytössä, ja niiden ansiosta välipalahetkemme onnistuvat paikasta riippumatta suhteellisen sotattomasti. Korkki kiinni ja pussi vauvalle puristeltavaksi – näppärää 🙂

Olemme nyt vauvavuoden aikana saaneet näistä näppäristä smoothiepäistä paljon kysymyksiä. Moni tuntuu olevan näistä pienistä mutta sitäkin merkittävimmistä korkeista kiinnostuneita ja innoissaan. Vastauksena olemme aina hypettäneet ChooMee-korkkeja, sillä kyllähän näitä on mielellään tullut käytettyä, kun vaatteet pysyvät vanhemmilla ja vauvalla siistinä ja vauva tyytyväisenä.

Sen verran ahkeraan ollaan päitä kuitenkin ehditty nyt käyttää, että pari viikkoa sitten huomasimme toisen korkeistamme hukkuneen. Ei löytynyt keittiöstä, vaunuista tai astiapnesukoneesta :S

Siispä Jonna kävi ostamassa meille viime viikolla uuden ChooMee-paketin! Samalla Ipanaisen hyllyiltä lähti kuitenkin vielä mukaan toinenkin ChooMee-paketti, jonka siis arvomme nyt teidän lukijoidemme kesken. Olkoon tämä arvonta symbolinen juhlamme sille, että meillä meni vasta hiljattain IG:n puolella rikki huikean 400 seuraajan rajapyykki. Jeee, bileeeeet! 😀


Näin osallistut arvontaan

  1. Siirry Polulla-instaan
  2. Laita kanava seurantaan…jos se siis ei vielä syystä tai toisesta ole 😀
  3. Etsi arvontaan liittyvä kuva fiidistä (helppo löytää, ChooMee-korkki + arvontateksti)
  4. Kommentoi kuvan alle, mikä kirjoitus on mielestäsi ollut paras/hyödyllisin/hauskin.

Arvonta suoritetaan Polulla-Instan story-puolella arvonnan päätyttyä, elikkäs 10.6. Voittajaan ollaan yhteydessä arvonnan jälkeen, ja hieno palkinto postitetaan voittajalle.

ONNEA ARVONTAAN!

– Jonna & Santeri

One thought on “Arvonta: Voita ChooMee-herkuttelukorkit!

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: