ReissuPolulla: matkatoimisto vauvaperheen lomatarpeisiin

Kaikki tämän kirjoituksen kuvat on napsaistu Polulla-Instasta. Etkö vielä seuraa? Nyt kipin kapin seuraamaan jo ennen kirjoituksen lukemista!

Oletko vanhempana väsynyt jatkuvaan vaipanvaihtoon? Entä uuvuttavatko toistuvat vauvan kiukkukohtaukset nukkumaanmenoaikana tai loputtomat suorimiset sottaisen sormiruokailun jälkeen? Ei hätää, me autamme!

Tervetuloa ReissuPolulla-matkatoimistoon!

Reissupolulla-matkatoimisto (matkatoimisto vauvaperheen lomatarpeisiin) palvelee väsynyttä äitiä ja/tai isää räätälöiden juuri sinulle ja perheellesi sopivan matkapaketin aikataulusi ja lomatarpeesi mittavuuden mukaan. Huomioimme kaikki erityistoiveesi pitäen huolen siitä, että saat juuri sellaisen loman, joka mahdollistaa palautumisen ja vauva-arjen energisen pyörittämisen.

Älä siis epäröi! Tutustu erilaisiin vauvaperheen lomapaketteihimme alta!

Loma (lomaluokka L)

Jos pääset irtaantumaan töistä vaikkapa viikoksi, suosittelemme sinulle suurinta lomapakettiamme, Lomaa. Loma mahdollistaa reissaamisen esimerkiksi toiselle paikkakunnalle tai vaikkapa toiselle mantereelle.

Loma-paketin lomakohteina suosittelemme esimerkiksi loisteliasta laskettelureissua Rukan luonnonkauniisiin maisemiin, matkaa napapiirille Joulupukin pajalle tai aurinkoista getaway-pakettia Dubain rantalomakohteeseemme.

Voit vaikka ottaa vauvan mukaan matkallesi, sillä kaukainen kohde mahdollistaa jo itsessään irtaantumisen pyykkivuoren paineista ja kakkavaippojen katkusta. Ota mukaan mummo, pappa, kummi tai kaima, jolloin Loma vauvan kanssa hoituu helposti apukäsien tukemana. Kiidä siis Lomalle, ja anna matkan uusien tuulien pyyhkäistä sieraimesi ja sielusi puhtaaksi vauva-arjen kuormituksesta.

Varaa Loma nyt ja irtaannu arjesta vaikkapa muutamaksi viikoksi!

Disclaimer: Muistathan Loma-paketin valitessasi huomioida perheen pienimpien unirytmit. Lento maailman toiseen kolkkaan kun saattaa vaikuttaa ikävällä tavalla totuttuun unirytmiin.

MiniLoma (lomapaketti minL)

Suurin pakettimme, Loma, edellyttää pidempää irtaantumista arjen askareista. Eikö tämä ole vaihtoehto, mutta haluat kuitenkin lyhyen irtioton vauva-arjesta? Eikö kalenterista löydy viikon vapaata, jonka siivittämänä lähtisit Reissupolulla Lomalle?

Ei huolta! Valitse MiniLoma, ja lähetämme sinut ei-niin-eksoottisiin lomakohteisiimme – vaikka suoraan arjen siimeksestä!

Vanhempien MiniLoma-kohteita on valikoimassamme monia. Kauppareissu Prismaan (ilman perheen pienimpiä), pyörälenkki naapurustossa (ilman perheen pienimpiä) tai vaikkapa illallinen lähitienoon ravintolassa (ilman…noh tajuatte kyllä). Kaikki loistavia MiniLoma-kohteita.

MiniLoma-paketissa tärkeintä on, että saat vanhempana hetken huilin kuormituksen keskellä, ja pääset tankkaamaan itseesi energiaa seuraavaa syöttöä tai yhteistä leikkisessiota silmälläpitäen. Olipa MiniLoma-kohteesi sitten paikallinen puisto, kavereittesi valmistama illallinen tai edes kahvittelu alakerran Picnicissä, MiniLoma takaa sen, että saat hetkellisesti irtaantua arjesta…kun sitä eniten kaipaat.

Varaa siis MiniLoma nyt, ja irtaannu arjesta vaikkapa useammaksi tunniksi!

MicroLoma (lomapaketti micL)

Eikö arki päästä puristuksistaan edes tunteroiseksi? Eikö elämästä löydy aikaa edes kävelylenkille tai elokuvareissulle?

Ei ongelmaa!

Varaa nyt itsellesi Reissupolulla MicroLoma-paketti, ja irtaannu arjestasi vaikka…irtaantumatta arjestasi.

Suosituin vanhemmuuden microLoma-kohteemme on vessa. Vessaan voit ottaa matkaseuraksi vaikkapa kännykän tai, perinteitä kunnioittaen, akkarin ultimaattisen nautintokokemuksen takaamiseksi. Scrollaillessasi somefeediäsi, selvittäessäsi iltaruoan reseptiä tai vaikka nauttiessasi uusimmasta hulvattomasta kissavideosta vauva-arjen huolet hetkeksi hälvenevät pytyllä pyllistellessäsi.

MicroLomaksi soveltuu myös maidon- tai leivänhakureissu lähikauppaan tai vaikkapa häiriövapaa kokkaus keittiössä vastamelukuulokkeet korvilla.

MicroLoma on täysin räätälöitävissä oman arkesi puitteisiin, eikä sinun parhaimmillaan edes tarvitse lähteä kotoota lomaillessasi. Kännykkä käteen ja kakalle, siitä on onnistunut MicroLoma tehty!

Varaa siis nyt MicroLoma ja irtaannu arjesta vaikkapa useammaksi minuutiksi!


No niin…

Vietämme Jonnan kanssa tosiaan kesälomaa. Tässä aidon lomailun lomassa on tullut huomattua, kuinka arki täyttyy myös muunlaisesta ”lomailusta”. Arki alle 1-vuotiaan lapsen kanssa vaatii jatkuvaa valppautta, vauvan aktivoimista, seuraamista, peräänkatsomista ja suunnittelua. Huomasimmekin, että ihan normaalin arjen keskellä suoritamme pieniä mini- ja mikrolomia, jotka auttavat pitämään virkeystasot ja oman aktiivisuuddn kohdillaan.

Suosittelemmekin tällaisia muutaman tunnin minilomia ja muutaman minuutin mikrolomia lämpimästi kaikille vanhemmille. Muutaman hetkenkin ”oma aika” kun lataa akkuja ja auttaa välttämään suurimmat uupumukset.

Millaisia mikrolomia sinä suoritat arjen keskellä? Millaisia muutamien minuuttien ”my time” sessioita vietät vauva-arjen tai muun ns. normaalin arjen keskellä? Käy kertomassa meille Polulla-Instassa!


Pohjoisen reissu on kohta ohi. Tänään lentelemme illasta takaisin Helsinkiin, ja huomenna vietämmekin sitten (jo) 2-vuotishääpäiväämme. Huomenna muistelemmekin sitten taannoista hääpäiväämme: tunnelmaa ja tapahtumia. Mukaan muisteluun pääset Polulla-Instan puolella. Nähdään täällä blogin puolella jälleen viikon päästä!

– Santeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: