Me käymme joulun viettohon

On sunnuntai, jouluaaton aatonaatto 🙂 Polulla-pesueemme on vastikään kotiutunut lähes jo perinteiseltä viikonlopun polskimisreissulta, ja kevyttä iltaruokaa sulatellaan nyt porukalla kuusen kynttilöiden valaistessa pimenevää talvi-iltaa. On leppoinen tunnelma, kohta alkaa loma.

img_20191222_181230_5359034670604219849632.jpg

Pitkä syksy on takanapäin ja on aika rauhoittua joulun viettoon. Kulunut syksy tullaan todennäköisesti muistamaan arjessamme tapahtumarikkaana vaikkakin jokseenkin rankkana ajanjaksona. Syksy käynnistyi kohdallamme muutolla ensimmäiseen omaan kotiimme. Muuttopöly on laskeutunut, ja olemmekin kotiutuneet varsin mallikkaasti uuteen ympäristöömme Helsingin Etelä-Haagaan. Tokihan me kaikki koemme aika-ajoin pientä kaipuuta Töölönlahden kupeeseen, mutta aikansa kutakin. Kenties polkumme vie meidät jossain vaiheessa vielä takaisin taannoisille kotikonnuillemme.

img_20191222_181140_1197624696599372600075.jpg

Rankkuutta syksyyn on tuonut monikin asia. Taaperoarjeksi muuttunut vauva-arki on luonut lommon muutenkin jo säröllään olevaan vapaa-aikaamme. Taaperon vaatiessa yhä enemmän yhteistä aikaa, olemme molemmat tätä tarvetta täyttäessämme kukin tahoillamme väsyneet totuttua enemmän. Valoa väsymykseen on tuonut se, että vapaa-ajan vähäisyydestä huolimatta olemme onnistuneet priorisoimaan aikamme siten, että olemme pystyneet ylläpitämään yhteiset hetkemme osana arkirutiinejamme. Yhteinen aika on mahdollistanut sen, että olemme vastaavasti pysyneet ns. ”samalla puolella” uupumuksen hetkistä huolimatta, mikä on ollut omiaan helpottamaan yhteistä polkuamme.

img_20191222_180917_0797615378204867983700.jpg

Syksy on ollut myös hienoa aikaa. Yhteiselomme taaperomme kanssa on päivä päivältä moniulotteisempi. Taapero oppii uutta, leikkii enemmän, hassuttelee, juksailee ja on kerrassaan valloittava. Syksyn aikana parhaimmat muistomme muodostuvat näistä positiivisista hetkistä taaperomme kanssa.

Polulla-Joulu

Yksi arkipäivä siis vielä ja sitten joulun viettoon. Ihanaa! Tänä vuonna vietämme joulua Töölössä Santerin vanhempien ja veljen luona. Luvassa on oletettavasti mahtava jouluruoka loistavassa seurassa ja – pitkästä aikaa – myös pukki saattaa tehdä vierailun jouluiltaamme. Jännittyinen tunnelmin jo odotamme, miten taapero reagoi vaari-pukkiin ja joululahjoihin. Siinä missä vuosi takaperin vauveli tuskin tajusi tapahtumasta mitään, tänä vuonna luvassa on varmasti vauhtia ja vilkkaita tilanteita joulun äärellä.

img_20191222_180954_3013906184971018688556.jpg

Joulupäivänä matkaamme sitten koko kööri pohjoiseen, missä vietämmekin sitten suurimman osan joulun vapaasta rentoutuen ja pohjoisen papan ja mummon seurasta nauttien. Luvassa on sukulointia, laskettelua ja mökkeilyä. Kaksi sanaa -> can’t wait!


Erinomaista ja rauhallista joulua meiltä – Jonnalta, Santerilta ja Danielilta – sinulle, blogimme lukijalle. Nähdään täällä blogin puolella jälleen joulun toisella puolen. Sillä välin löydät meidät ensin jouluisista ja sitten talvisista tunnelmista Polulla-Instan puolelta.


-Santeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: