Koko perheen Mennään Naimisiin -tapahtuma 11.1. – 12.1.

Kaupallinen yhteistyö: Mennään Naimisiin -häätapahtuma

Kaksi ja puoli vuotta sitten, 1.7.2017, me menimme naimisiin. Oli lämmin vaikkakin hieman sateinen päivä, kun meidät vihittiin Helsingin Vanhassa Kirkossa ennen yhteistä juhlatilaisuutta perheiden ja lähimpien ystävien kesken Ravintola Sipulin bankettisalissa.

Tämä muistoissamme edelleen mieltämme herkistävä hääpäivämme aloitti uuden kappaleen yhteisellä, hääpäivään tultaessa jo 10 vuoden mittaisella polullamme. Kappaleen, jota rikastutti puolitoista vuotta sitten syntynyt esikoisemme Daniel.

Vaikka hääpäivä aloitti paljon uutta, samalla se kuitenkin edusti häiden suunnittelun, yli vuoden kestäneen projektin, kulminoitumispistettä. Pistettä, jota oli säestänyt Mennään Naimisiin -lehden alaisuudessa toiminut blogitaipaleemme ensimmäinen pykälä, Filosofin Morsian -hääblogimme. Pistettä, jota oli edeltänyt yksityiskohtainen päivän suunnittelu tilojen ja kirkon varaamisesta aina menun miettimiseen, hääpukujen hankkimiseen, vihkisormusten varaamiseen ja plaseerauksen pähkäilyyn.

Näiden hääpäivämme yksityiskohtien suunnittelussa juurikin osallistumisemme erilaisiin häätapahtumiin ja -messuihin olivat omiaan oivalluttamaan olemassa olevia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Niinpä suuntaamme hetken katseen alkaneen vuosikymmenen ensimmäisiin häämessuihin, Mennään Naimisiin -häätapahtumaan.

haamessutAstridMannerkoski92
Kuva: Astrid Mannerkoski

Mennään Naimisiin -messut Wanhassa Satamassa 11.1. – 12.1.

Mennään Naimisiin -häätapahtuma valtaa Wanhan Sataman tulevana viikonloppuna, lauantaina 11.1. ja sunnuntaina 12.1.

Tarjolla on – hyvin perinteiseen tapaan – laaja-alaista inspiraatiota tuleville hääpareille, ja messujen ohjelmassa on mm. useampia häämuotinäytöksiä, häiden huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja sekä monen moisia kojuja hääpäivän yksityiskohtien suunnitteluun. Mennään Naimisiin -tapahtuman ohjelmaan ja näytteilleasettajiin pääset tutustumaan täältä.

Uutta häätapahtumassa 2020

Näin taaperoarjen keskeltä yksi Mennään Naimisiin -häätapahtuman yksityiskohta nousee uutuudessaan ja miellyttävyydessään ylitse muiden. Koska avioliiton solmivista pareista jo lähes puolella on lapsia, häätapahtuma on tänä vuonna ottanut huomioon myös lapset.

Wanhassa Satamassa onkin lapsiperheille tarjolla vaunuparkki ja mammatila äitien käyttöön. Tapahtumassa on myös tarjolla omaa sisältöä nimenomaan ”lapsellisien häiden” suunnitteluun. Häätapahtumaan kannattaakin lähteä entistä matalammalla kynnyksellä myös perheen pienimpien kanssa.


Mennään naimisiin -häämessut lauantaina 11.1.2020 klo 10-17 ja sunnuntaina 12.1.2020 klo 11-16. Helsingin Katajanokalla Wanhassa Satamassa. Tutustu näytteilleasettajiin ja tapahtuman ohjelmaan Mennään Naimisiin -häätapahtuman verkkosivuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: