Millä Polulla?

polulla (4)

Tervetuloa kurkkaamaan, mitä häiden jälkeiseen arkielämään kuuluu!

Polulla on lifestyle & parisuhde -blogi, jota pyörittää Helsingissä avioliiton auvoiseen satamaan kesällä 2017 astellut pari Jonna & Santeri. Kirjoittelemme elämästämme, arjestamme, kuulumisistamme, pohdinnoistamme ja tekemisistämme laaja-alaisesti ja avoimin kortein, ja tavoitteenamme on näiden kirjoituksen kautta sekä hauskuttaa että herätellä ajatuksia. Kuten varmaan normaaliin arkeen kuuluukin, sattuu eteen myös kommervenkkejä ja erilaisia haasteita, ja näitäkin tilanteita pyrimme tuomaan teksteissämme avoimesti esille pohdiskellen ja rakentavasti purkaen. Blogi on siirtynyt käsittelemään myös raskautta ja odotusaikaa, sillä loppukesästä 2018 syntyy perheeseemme esikoinen!

Polulla on siis enemmän tai vähemmän pilke silmäkulmassa työstetty blogi, eikä kirjoituksia tai käsiteltyjä aiheita kannata missään nimessä ottaa turhan vakavissaan 🙂

Käyttämämme kuvat ovat lähtökohtaisesti omiamme ja niiden kopiointi luvatta on kielletty. Käyttöön saatujen ja lainattujen kuvien kohdalla olemme maininneet erikseen kuvaajan tai alkuperäisen sivun.

Niin ja muistathan, että voit aina lähestyä meitä Ota yhteyttä -sivun kautta!

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: